Je kinderfeestje bij Sunset Lounge!

Op Sunset Lounge Beachclub kun je vanaf nu ook je KINDERFEESTJE vieren!

Jij gaat samen met je vriendjes veel plezier beleven op het spannende eilandje in De Weerd... met een compleet programma boordevol super leuke activiteiten: kadootjes uitpakken, de spannende speurtocht "schateiland", daarna levend ganzenbord en ten slotte aan tafel eten van de frietjesstapel!

Wat bieden we aan?

Een 4 uur durend gevarieerd Piraten programma:

* Ontvangst met ranja en snoep/waterijsje *

* 1,5 - 2 uur durende speurtocht met vele opdrachten *

* Leuke prijs voor ieder kind als de schat wordt gevonden *

* Samen de meegebrachte kadootjes uitpakken voor de jarige *

* Levend ganzenbord waarbij je zelf de pion bent *

* Samen aan tafel voor de frietjesberg met nuggets en frikandel *


Het is mogelijk je kinderfeestje te reserveren op maandag t/m donderdag. De kosten voor het complete programma bedragen €15,00 per kind (exclusief de kosten voor het eten/drinken van de ouders/begeleiders)

De activiteiten vinden afwisselend binnen en buiten plaats. In het geval van zeer slecht weer kan de speurtocht ook binnen worden georganiseerd.

Handige informatie

Het kinderfeestje is leuk en kan geschikt worden gemaakt voor alle kinderen (jongens en meisjes) tussen de 4 en 10 jaar.

Laat de kinderen kleding aantrekken die een beetje vies mag worden, zeker als ze lekker buiten ravotten tijdens de speurtocht.

Bij een beetje regen, kan de speurtocht gewoon buiten doorgaan. Laat de kinderen dan een regenjasje een laarsjes meenemen. Als het echt slecht weer is, organiseren we alles lekker binnen.

Zorg op de dag zelf voor voldoende begeleiding tijdens de activiteiten. Wij zorgen voor de insturcties vooraf, waarna de kinderen met begeleiders aan de speurtocht kunnen beginnen. Wij adviseren 1 ouder/begeleider per 6 kinderen.

De feestjes kunnen op ieder gewenst tijdstip beginnen tussen 12:00 en 15:00 uur, zodat we het eten uiterlijk rond 18:30 uur kunnen serveren.

Het ene kind heeft nu eenmaal meer of minder vriendjes dan de ander. We gaan er echter van uit dat er minimaal 6 kinderen komen. Mocht je met minder kinderen willen komen, dan worden toch de kosten voor 6 kinderen berekend.

Mocht het feestje onverhoopt niet door kunnen gaan, dan is dit kosteloos te annuleren tot 48 uur voor aanvang.

Reserveer je kinderfeestje!