Veelgestelde Vragen


Hier vindt u antwoord op enkele van de meestgestelde vragen over onze locatie:

 • Kunnen wij een tafeltje reserveren?
  Vanwege de aard van de locatie is het helaas niet mogelijk om een tafeltje op ons terras te reserveren. Mocht er geen tafeltje vrij zijn, meld je even bij onze gastvrouw Eefje of Lauren en zij zullen hun best doen een vrij tafeltje te regelen; tot die tijd kunt u lekker binnen alvast een drankje doen.Reserveren is wel mogelijk voor groepen vanaf 10 personen (hiervoor hebben wij lange tafels onder onze veranda i.c.m. een tapasarrangement) en voor feesten en partijen vanaf 20 personen (hiervoor hebben wij onze BROOKINGS Food & Beverage Brochure)

 • Zijn honden welkom?
  Viervoeters zijn welkom op onze locatie en op het omliggende terrein, echter dienen zij altijd aangelijnd te zijn en te blijven. Het is niet toegestaan uit hond "uit te laten" op het terrein!

 • Kan ik bij Sunset Lounge op het strand liggen?
  Sunset Lounge Beachclub is een terras aan het water. Ons locatie bestaat naast ons indoor paviljoen uit een terras op houten vlonders en een beachterras op zand. Ook bieden wij 40 lounge stoelen bij het water. Beneden aan het water is het toegestaan lekker te liggen, echter is consumptie bij Sunset Lounge verplicht; het is dus niettoegestaan eigen dranken/etenswaren mee te nemen.

 • Is er bediening of hanteren jullie zelf-service?
  Op ons terras worden alle gasten heerlijk bediend! Met drukte kan het natuurlijk eventjes duren, maar daarvoor hebben wij nog een extra buitenbar op ons terras waar drankjes en snacks kunnen worden afgehaald. Eten van onze foodkaart is uitsluitend mogelijk voor gasten met een zitplek op ons terras, helaas niet voor gasten die beneden aan het water verblijven; zij kunnen echter wel kleine snacks (zoals Broodje Unox) afhalen aan de buitenbar!

 • Moet ik entree betalen om jullie te bezoeken?
  Nee! Sunset Lounge is een horecalocatie aan het water. Alle gasten die bij ons verblijven en consumeren betalen geen entree! Zelfs de auto kan gratis op eigen terrein worden geparkeerd. Dit is uitsluitend voor gasten van ons terras.

 • Waneer zijn jullie geopend?
  Onze openingstijden staan hier. Deze zijn echter indicatief. In geval van zeer slechte weersomstandigheden, of een besloten partij passen wij de openingstijden aan. We proberen (via deze site en facebook) onze gasten hiervan altijd zo goed mogelijk op de hoogte te stellen.