Event & Feest

Een veelzijdige Beachclub aan de Roermondse Maasplassen, met een hedendaags strandpaviljoen en exotisch terras is een locatie ontstaan waar men het gevoel krijgt van vakantie in eigen regio. De locatie bewijst zich al jaren als uitstekende plek voor de meest uiteenlopende feestelijke en zakelijke aangelegenheden.  Tevens aangewezen als officiële trouwlocatie van de Gemeente Roermond. Uw ceremonie is zelfs mogelijk buiten aan het water!

Beschikbaar van April t/m September.

Ceremonie

Of jullie kiezen voor een officiële of een onofficiële ceremonie; op Sunset Lounge kunnen jullie een prachtige plechtigheid vieren in een unieke omgeving.
Wij sturen jullie op basis van onze expertise in de goede richting, maar geven jullie ook de vrije hand om de ceremonie naar eigen smaak en wens vorm te geven.

Receptie / Borrel

Een traditionele receptie of moderne borrel. Het is allemaal mogelijk. U maakt de keuze voor luxe tapas, lekkere tafelgarnituren of gezellige borrelhapjes. Lekker borrelen in een ongedwongen setting, maar wel met de aandacht en professionaliteit die u mag verwachten! Met uiteraard altijd passende zomerse (achtergrond)muziek.

Diner

Heerlijke dineren met een intiem of juist een groter gezelschap? Overal hebben wij een oplossing voor! Zo kunnen jullie kiezen voor een informele barbecue of laat jullie onderdompelen in luxe met een heerlijk 4-gangen diner. Nog trek? Combineer jullie diner dan met één van de dessert opties, waaronder zelfs een echte Italiaanse ijskar!

Feest

De dag is niet voorbij voordat er lekker uitbundig wordt gefeest! Dit is het moment om de voetjes van de vloer te doen en met familie, vrienden of collega's te genieten! 
Kiezen jullie voor een DJ of band? Maak het zo te gék als jullie zelf willen!

Arrangementen

Food & Drinks kunt u invullen op verschillende manieren. Ontvangen wij u met een welkomstdrank? Of wilt u een cocktailbar in de feestzaal?
's Avonds kunt u kiezen voor diverse heerlijke fingerfoods. De keuze is aan u!

Capaciteit

Middels onderstaand overzicht geven wij een indicatie van de capaciteit. Echter kunnen wij in overige gevallen samen kijken naar uitbreiding van de ruimte middels pagode-tenten of andere overkappingen. Daarnaast is in het overzicht alleen rekening gehouden met de beschikbare overdekte ruimte.Trouw ceremonie


Borrel / receptie


Diner zittend


Feestavond

Sunset Lounge Beachclub

100 pers.

150 pers.

85 pers.

250 pers.