Workshops

Sunset Lounge Beachclub biedt naast lekkere hapjes en drankjes, entertainment, aankleding en alle bijhorende (technische) faciliteiten, ook een tweetal unieke workshops / activiteiten aan. Deze worden door het eigen team, of met behulp van ervaren partners voor u verzorgd!

Pubquiz

Tijdens deze multimedia pub quiz vliegen de “oh ja” momenten u om de oren als u niet op tijd de juiste feitjes komt. Uw gezelschap wordt verdeeld in groepjes en wordt in 6 rondes blootgesteld aan de meest uiteenlopende videovragen, muziekfragmenten, fotoronde, filmfragmenten en algemene kennisvragen. De kracht van de pubquiz ligt in de diversiteit van de vragen en is daarmee geschikt voor man, vrouw, jong en oud. Hilariteit en strijd voor iedereen en de pubquizkampioenen gaan naar huis met de eeuwige roem. Onze pubquiz is geschikt voor elke gelegenheid privé of zakelijk. De quizvragen worden door ons zodanig samengesteld, dat ze geschikt zijn voor elke leeftijdscategorie en elk niveau. De multimedia pubquiz is zeer geschikt voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest, groepsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of vereniging. Wij gaan u een hilarische, gezellige en onvergetelijke quiz bezorgen.

Cocktailworkshop

Leer de kunst van het cocktailshaken in deze leerzame maar ook vermakende workshop. U bent de bartender! Maar voor u zelf cocktails gaat shaken krijgt u eerst een korte inleiding over het ontstaan van cocktails, dranken- en materialenkennis en de terminologie. Daarna kunt u zelf aan de slag. Dranken, barbenodigdheden, ijs en recepturen worden verzorgd. Een goede houding, brede glimlach en uiteraard de perfecte moves maken het shaken tot een ware belevenis. De liefhebber kan op verzoek ook cocktails alcoholvrij maken. Alle bereide cocktails zijn voor eigen consumptie.