Veelgestelde Vragen


Hier vind je antwoord op enkele van de meestgestelde vragen over onze locatie:

 • Hoe gaan jullie om met Corona-maatregelen?
  Op onderstaande manieren willen we alles in goede banen leiden, en het voor iedereen gezellig houden:
  ✅ Ons (overdekt) terras is geopend bij goed weer, recente openingstijden hier
  ✅ Onze binnenruimte is alleen toegankelijk voor toiletbezoek en personeel
  ✅ Op het terras kan niet worden gereserveerd; zo houden we het gezellig voor iedereen om te komen
  ✅ Op drukke dagen worden gasten bij aankomst opgevangen aan de inrit en wordt een "gezellig" verplicht controlegesprekje gehouden
  ✅ Het is alleen toegestaan op ons zitmeubilair plaats te nemen; we hebben ruim 150 zit-/loungeplekken (geen eigen handdoeken in het gras toegestaan)
  ✅ Personen uit hetzelfde huishouden mogen bij elkaar zitten. Ben je met z'n tweeën, niet uit hetzelfde huishouden, dan mag dit ook. Voor grotere groepen kijken we samen naar een plek met wat meer afstand.
  ✅ Verplaatsing van de ene naar de andere plek is dit seizoen even niet gewenst
  ✅ We zitten allemaal in hetzelfde schuitje; blijf lief en rustig, zo houden we het voor iedereen gezellig!

 • Kunnen wij een tafeltje reserveren?
  Vanwege de aard van de locatie en de huidige corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om een tafeltje op ons terras te reserveren. Mocht er geen tafeltje vrij zijn, meld je even bij onze gastheer/-vrouw en zij zullen hun best doen een vrij tafeltje te regelen.


 • Zijn honden welkom?
  Viervoeters zijn welkom op onze locatie en op het omliggende terrein, echter dienen zij altijd aangelijnd te zijn en te blijven. Het is niet toegestaan uit hond "uit te laten" op het terrein! Helaas wordt dit vaak overtreden en dit levert ons veel overlast op.


 • Kan ik bij Sunset Lounge op het strand liggen?
  Sunset Lounge Beachclub is een terras aan het water. Ons locatie bestaat naast ons indoor paviljoen uit een terras op houten vlonders en een beachterras op zand. Wij bieden geen mogelijkheid voor strandbezoek of ligbedjes.
  Voor het dagstrand kijk op Area-x!

 • Is er bediening of hanteren jullie zelf-service?
  Op ons terras worden alle gasten heerlijk bediend! Met drukte en vanwege de corona-maatregelen kan het soms eventjes langer duren. Iedereen wordt juist geacht zoveel mogelijk te blijven zitten.


 • Moet ik entree betalen om jullie te bezoeken?
  Nee! Sunset Lounge is een horecalocatie aan het water. Alle gasten die bij ons verblijven en consumeren betalen geen entree! Zelfs de auto kan gratis op eigen terrein worden geparkeerd. Op het gehele terrein zijn uitsluitend gasten van ons terras toegestaan; dus geen picknick!


 • Waneer zijn jullie geopend?
  Onze openingstijden staan hier. Deze zijn echter indicatief. In geval van zeer slechte weersomstandigheden, of een besloten partij passen wij de openingstijden aan. We proberen (via deze site en facebook) onze gasten hiervan altijd zo goed mogelijk op de hoogte te stellen.